Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияДоц. Атанас Мангъров разкри, че не е запознат

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияДоц. Атанас Мангъров разкри, че не е запознат
Коментари Харесай

Мангъров за държавните болници: Ако шеф има стабилен гръб, може да си прави каквото си иска докато не го хванат

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

Доц. Атанас Мангъров разкри, че не е осведомен в елементи със случая с държавната болница " Лозенец ", за който разгласи здравният министър доктор Стойчо Кацаров.

" Не съм осведомен в елементи със случая. Нещата при нас са по този начин, че шефът на една държавна болница е като феодал, който се назначава там свише и всички състезания, които се вършат, са метод да се назначи индивидът, който желаеме да бъде назначен. Мечтата на всеки началник на държавна болница е да се държи като началник на частна болница. И противоположното - фантазията на всеки началник на частна болница е да има всички облаги на началник на държавна. Какво е станало тъкмо аз не мога да разясня. Това са неща, които би трябвало да се уточнят. При тези търговски сдружения, в които са превърнати нашите лечебни заведения, се основава опция този, който е отпред на обещано комерсиално сдружение, без значение, че има Надзорен съвет, да не бъде следен. Този Надзорен съвет си получава заплатите от тези, които надзирава. Контрол няма. И в случай че човек има постоянен тил може да си прави каквото си желае до момента в който не го заловен. И един подобен началник на болница, който се държи като феодал, на процедура той може да си прави каквото си желае с хората, които са му подчинени ", сподели той в ефира на " Нова телевизия ".

" Това е една от аргументите по време на всичко това, което стана през предходната година, да имаше толкоз малко гласове против ограниченията. Въпреки че доста хора от здравното съсловие бяха наясно какво се случва, само че всички си мълчаха, тъй като всеки се опасяваше, че в случай че си отвори устата и каже нещо друго от формалната линия ще получи удар ", изясни още експертът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР